ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

شمخانی: انسجام لازم در آمریکا برای اتخاذ تصمیمات سیاسی در وین وجود ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی صدا‌های متفاوت از هیأت حاکمه آمریکا را نشانگر عدم انسجام لازم در این شکور برای اتخاذ تصمیمات سیاسی در وین خواند و تصریح کرد: واشنگتن نمی‌تواند هزینه اختلافات داخلی خود را با تضییع حقوق ملت ایران پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۴۷۹

به گزارش راهبردمعاصر، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (چهارشنبه) در توئیتی نوشت: صدا‌هایی که از هیأت حاکمه آمریکا شنیده می‌شود نشان می‌دهد که انسجام لازم در این کشور برای اتخاذ تصمیمات سیاسی در مسیر پیشبرد مذاکرات وین وجود ندارد.

وی تصریح کرد: دولت آمریکا نمی‌تواند هزینه اختلافات داخلی خود را با تضییع حقوق قانونی ملت ایران پرداخت کند.

علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیروز (سه شنبه) و همزمان با ادامه دور هشتم مذاکرات در وین بین ایران و ۱+۴ برای رفع تحریم‌ها در توئیتی نوشت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی و تکنولوژیک کشور دارای ساختار یکپارچه است و رفع تحریم‌ها با هر شناسه‌ای باید برای همه بخش‌ها ماهیت یکسان داشته باشد. تجربه قبلی ثابت کرد که بدون رفع جامع و موثر تحریم‌ها، انتفاع اقتصادی پایدار از ⁧‫برجام‬⁩ بیشتر شبیه یک سراب است.

 دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین در توئیتی دیگر اعلام کرد: بدون خروج واشنگتن از توهمات کنونی، مسیر ⁧‫مذاکرات وین هموار نمی‌شود.

گفتنی است ادامه دور هشتم مذاکرات وین برای رفع تحریم‌های آمریکا با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ از دیروز (سه‌شنبه) ۱۹ بهمن ماه در شهر وین از سر گرفته شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار